Korpulent goes hipster!

24 februari 2010 at 21:32 5 kommentarer

Jag gillar ju att handla second hand. Jag vet att många tjockisar undviker det, främst på grund av  att storleksutbudet på second hand är ännu sämre än i vanliga butiker, och visst finns det en poäng i detta. Ett plagg på second hand finns ju bara i ett exemplar, och oddsen att det ska passa är därför i det närmaste beklämmande litet om det inte är en väldigt versatil modell  – och hur många gånger har man inte stått i en second hand-butik, sett ett fint plagg som bara finns i typ storlek 38 och tänkt ”Åh, om den har bara fanns i min storlek hade jag varit ALL OVER THAT SHIT – jag hade köpt den direkt, utan att tveka!”?

Well.

Det här var inte en av de gångerna.

Annonser

Entry filed under: fult, second hand.

När andra säger vad du tänker bättre än du själv är det lika bra att hålla tyst Ruby Belle @ evans

5 kommentarer Add your own

 • 1. Carin  |  24 februari 2010 kl. 22:33

  Här har du en ny men trogen läsare som också bor i malmö ( som jag har uppfattar att du med gör) och som du gillar att handla på secondhand, så jag blir nyfiken på vilken som är din favorit secondhand butik. Kanske du kan du tipsa om olika butiker?

  Svara
 • 2. Anna  |  25 februari 2010 kl. 2:50

  Länk till den där grejen jag inte vet om du hade en länk till eller inte:
  http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=41357219&ref=sr_gallery_12&&ga_search_query=golden+girls&ga_search_type=all&ga_page=2&includes%5B%5D=tags&includes%5B%5D=title

  Annars:
  http://www.etsy.com/shop/housenmouse?page=2
  eller
  http://www.etsy.com/shop/HutchMe

  Inte så svårt att gå all in med halsband, tröja och väska om man verkligen vill, hehe.

  Svara
 • 3. Lina  |  25 februari 2010 kl. 9:22

  Carin: Ja, jag bor i Malmö (representin’!). Hästtröjan finns på Myrorna på Södra Förstadsgatan om man är sugen…jag brukar kolla där och på Humana på Möllevångsgatan regelbundet, samt på det stora Myrorna på Ystadvägen och på Emmaus på Heleneholm. Sedan finns det ju ett par små vintagebutiker (jag är så dålig på namn men de ligger nära torget allihop…) runt Davidshallstorg som har fina grejer, men de säljer mer ”utvalda” plagg och är dyrare.

  Anna: VÄSKAN OMG OMG OMG OMG.

  Svara
  • 4. Carin  |  25 februari 2010 kl. 17:10

   Ja det är de ställena jag brukar ta mig runt till med. Idag tog jag en avstickare till Erikshjälpen som ligger ut mot rosengård men det var inte så lätt att ta sig runt där med ungarna i syskonvagnen. Finns en större Erikshjälpen ute i Kirseberg så man kanske skulle ta sig dit någon gång och kolla läget. Gäller ju bara att planera lite. Dom som ligger här i stan är ju lättare att ta sig runt till. Bor på möllan så nära till de flesta. Vad tycker du om Öppna Hjärtat på Friisgatan? Det är inte så stor klädavdelningen men jag har lyckats fyndat en del andra saker iallafall.

   Svara
 • 5. sof  |  25 februari 2010 kl. 13:14

  Jag har en känsla av att det säkert finns nån jävla hipster som hade kunnat komma undan med hästtröjan utan att se ut som ett 8-årigt barn 1988.

  Jag är inte en av dem vilket känns helt ok.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Jag återfinns även här

Senaste inläggen

wordpress
visitor

%d bloggare gillar detta: