Timmen är slagen

25 april 2010 at 16:08 11 kommentarer

Om typ två veckor är jag i London och FY FAN FY FAN FY FAN vad jag ska köpa BH:ar. Jag ska glida in på Bravissimo vid Oxford Circus och på underklädesavdelningen på M&S flagship store vid Marble Arch , peka på alla 38G och säga ”en av varje, tack”, och sedan sashaya ut med en komplett uppsättning av snygga, välsittande BH:ar i olika färger, som inte hasar upp i ryggen, som inte formar brösten till en strutliknande form som mest påminner om värmesökande missiler, som går att använda med en urringad tröja utan att spetsen sticker upp 10 cm i halsen och som kanske rentav har avtagbara axelband så att jag kan använda min nya asheta axelbandslösa klänning the way God intended for it to be worn (jag tänker, till skillnad från världens alla andra tjockisar, vägra att bära kofta på sommaren de dagar temperaturen överstiger 17 grader det här året. Sommarkoftan är fan den största tjockisklyschan sedan tightsen under jeanskjol och någon måste ju fan stå emot och säga ENOUGH OF THIS SHIT). Jag ska frakta alla mina BH:ar hem till Sverige och när de sedan en dag inte längre finns bland oss  ska jag åka tillbaka till England och köpa nya och aldrig, aldrig, ALDRIG ska jag ens fundera på att gå in i en svensk underklädesbutik och ta del av det patetiska sortimentet av BH:ar som i PLUSSTORLEKAR går upp till D-kupa SOM MEST.

Se, jag visste väl att jag förr eller senare skulle bli tillräckligt irriterad för att skriva ett nytt blogginlägg.

Annonser

Entry filed under: underkläder.

All apologies Beth is back

11 kommentarer Add your own

 • 1. Ida  |  25 april 2010 kl. 18:15

  Kul med nya inlägg, yahoo! Ah, Bravissimo. Gotta love them. ÖHT är ju Storbritannien överlägset på alla vis när det gäller plus size (utom kanske USA då). Längtar dit, lyllo dig.

  Svara
 • 2. thenostalchic  |  26 april 2010 kl. 9:45

  Jag ska öva på att överge koftan i sommar oxå.

  Svara
 • 3. Mia 21 år ;)  |  26 april 2010 kl. 12:39

  Haha! Du är så cool!

  Svara
 • 4. Anna  |  26 april 2010 kl. 19:10

  Trösta dig med http://www.sallyochsara.com
  De har upp till n-kupa och butiken finns i Halmstad 🙂

  Svara
 • 5. Lina  |  27 april 2010 kl. 9:58

  Ida: Eller hur, ser man till webshoputbudet så är ju iaf England mycket bättre än USA numera (tycker att Torrid har sunkat ihop rätt rejält igen, t ex). Jesus Christ on a flippin’ skateboard vad jag ska shoppa.

  Thina: Det gör du rätt i! Det ser faktiskt bara jävla fjantigt ut att gå omkring i stickad kofta på sommaren, hur tjocka armar man än må ha. Vem tror man att man lurar liksom? LET’S BOYCOTT (disclaimer: jag kan möjligen tänka mig en tunn och kortärmad för att inte traumatisera besökarna på jobbet med min exponerade BH).

  Mia: Tack! Det är inte så jag känner mig, men ändå! 🙂

  Anna: Jag vet, men de har ful hemsida och ockerpriser (gnäll gnäll gnäll)…fast om jag någon gång har vägarna förbi Hstad igen ska jag ändå gå in och kolla. HEJ ANNA FÖRRESTEN (jag såg allt din mailadress och vet att vi känner varandra). 😀

  Svara
  • 6. Anna  |  27 april 2010 kl. 23:16

   ja hemsidan och priserna håller jag med om, men de finns och är trevliga iallafall… att man aldrig kan få allt?! 😉
   ja, jag valde mailadress med omsorg för att du skulle förstå att det var jag 😀 hej hej! *vink* 🙂

   Svara
 • 7. hanna  |  27 april 2010 kl. 11:38

  JAG VET!!!! JÄVLA BHS SOM ALLTID STICKER UPP I URRINGNINGEN. WTF??? som att tjocka tjejer inte vill ha urringat elller whats up med logiken? GÖR MIG ARG!

  Svara
 • 8. Lina  |  27 april 2010 kl. 14:29

  IKR, IKR. Det kan fan inte vara omöjligt att göra en BH som håller brösten på plats utan att kuporna går upp till nyckelbenen!

  Svara
 • 9. Anna  |  05 maj 2010 kl. 11:22

  Jag är också på väg till London, kan inte du tipsa mig lite kort om vilka klädaffärer du ska gå i? Jag har ingen koll alls och det vore jättesnällt av dig!

  Svara
 • 10. Lina  |  08 maj 2010 kl. 15:16

  Anna, forlat att jag inte svarat! Har inte sa mkt tid nu heller (sa manga skor att kopa) men lite kort: for plussize, ga till evans vid Marble Arch for klader och M&S nagra hundra m darifran for underklader (vaning 2, skippa kladerna pa vaning 1. Matavdelningen ar dock vard ett besok!). Dorothy Perkins verkar inte ha strlk 22 eller 20 i butik alls, men man kan ju kolla sadant man tycker ar snyggt o kopa pa natet sedan…annars rekommenderar jag marknader, mina favoriter ar Spitalifields o Portobello, och omradet kring Brick Lane for secondhand. New Look, American Apparel och Topshop ar bra pa skor o assecoarer men har inte plussize. Och i Soho, Covent Garden och Shoreditch finns massor av kul grejor att se pa och kopa, sa missa inte de omradena.

  Svara
 • 11. Malin  |  20 juli 2010 kl. 13:33

  Mitt tips är att ta sig till Gustaf Mellbins i Stockholm där jag köper nästan alla mina BH:ar (undantagsfall på Change eller Chia i Göteborg …om de skulle råka ha nått inne).

  Jag är rätt petig och köper endast balkonett-bh för att 1) undvika att bysten glider iväg in under armen så man ser ut som om man är dubbelt så bred än man är, 2) de går att ha under urringade kläder utan att halva bh:n sticker upp, 3) axelbanden trycker inte in bysten till den berömda fyrbröstet… 🙂

  (Drar för tillfället 75 H)

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Jag återfinns även här

Senaste inläggen

wordpress
visitor

%d bloggare gillar detta: